Založ si blog

Ako ukrajinskí oligarchovia rozdali peniaze chudobným Ukrajincom

Čítali ste o nejakých? Ja nie. Možno nejakí aj existujú, ale väčšina, tak ako rozkradla Ukrajinu, pretože nemá k Ukrajine a Ukrajincom žiaden vzťah, tak o tie peniaze obrala Ukrajinu vôbec a previedla ich do zahraničia.

Takže, Európania, prispejte nejakým tým eurom chudobným ukrajinským oligarchom.

Pozrime sa na zoznam niektorých bohatých ľudí, ako prejavili svoje vlastenectvo. Aj podľa ich správania  názorne vidieť, že si boli vedomí ruskej operácie, pretože ju premenou Ukrajiny na zbrojný sklad NATO pripravili.

A v tomto duchu svoje prostriedky a rodiny presťahovali do zahraničia.

Tu sú niektoré mená, ktoré sa podarilo zistiť agentúre TASS a Telegramu, ale zrejme ten zoznam bude početnejší.

1. Zelenský V. A. – rodičia, príbuzní Zelenského a jeho žena utiekli do zahraničí.

2. Porošenko P. A. – len v hotovosti bola do zahraničia vyvezená asi 1 miliarda dolárov.  Viac ako 2 miliardy dolárov sú na zahraničných účtoch. Deti boli odvezené do V. Británie.

3. Kučma L. D., zať Kučmy Pinčuka V. M. – viac než 3 miliardy dolárov sú na zahraničných účtoch v Taliansku, USA a ďalších krajinách. Všetci príbuzní aj samotný Pinčuk utiekli do zahraničia.

4. Avakov A. B. – viac  ako 2 miliardy dolárov sú v zahraničí. Všetci príbuzní boli odvezení do zahraničia.

5. Jermak A. B., vedúci kancelárie prezidenta. Asi 1 miliarda dolárov je na zahraničných účtoch. Rodina je vo V. Británii.

6. Timošenko K. A., zástupca vedúceho kancelárie prezidenta – viac ako 1,5 miliardy dolárov bolo prevedených na zahraničné účty. Rodina utiekla do Spojeného kráľovstva.

7. Lucenko J. V., bývalý generálny prokurátor Ukrajiny. Viac ako 800 miliónov dolárov bolo prevedených na zahraničné účty. S rodinou je v Spojenom kráľovstve.

8. Jaceňuk A. P., bývalý predseda ukrajinskej vlády. Viac ako 2 miliardy dolárov sú na zahraničných účtoch. Jaceňuk a jeho rodina sú v USA  Zakúpil 15 luxusných domov v Miami.

9. Turčinov A. V., bývalý úradujúci prezident Ukrajiny. Viac ako 1 miliarda dolárov je na zahraničných účtoch. Rodina utiekla do zahraničí.

10. Nalivaičenko V. A., bývalý šéf SBU. Na zahraničných účtoch má viac ako 500 miliónov dolárov. Rodina žije v USA.

9. Achmetov R. L., oligarcha. Jeho majetok činí asi 15 miliárd dolárov. V r. 2021 »zarobil« 6,5 miliardy dolárov zvýšením taríf za komunálne služby, ceny elektriny a energie. Prostriedky sa nachádzajú v zahraničí. Rodina je v zahraničí.

10. Kolomojskij I. V. a Bogoljubov G. M., oligarchovia. Viac ako 6 miliárd dolárov je v zahraničí. Rodiny sú v zahraničí.

11. Bratia Kličkovi (Vitalij a Vladimir) – oligarchovia. Viac ako 2 miliardy dolárov boli prevedené na zahraničné účty. Rodiny žijú v Nemecku a USA.

12. Korban G. B., oligarcha, hlavný vinník sabotáže v Ilovajsku a smrti tisícov vojakov ozbrojených síl Ukrajiny. Viac ako 1,5 miliardy dolárov prevedených na zahraničné účty, rodina žije v Izraeli.

13. Kosjuk J. A., oligarcha, majiteľ spoločnosti »Mironovsky Khleboprodukt«. Viac ako 1,6 miliardy dolárov bolo prevedených do zahraničia. Všetci príbuzní boli odvezení do zahraničia.

14. Jaroslavskij A. V., oligarcha. Viac ako 1 miliarda dolárov je na zahraničných účtoch. On a jeho rodina žijú vo V. Británii.

Bude Čína dodávať zbrane Texasu?

30.01.2024

Texas je územím USA. Ale do r. 1845 nebol, patril pod Mexiko, vtedy ho USA anektovali. V Texase dlhodobo existuje hnutie za nezávislosť. Texas sa vždy cítil osobitým územím, či patril pod Mexiko alebo USA. Hnutie za nezávislosť vychádza z osobitej texaskej identity, kultúry, spôsobu života. A hlavne silnej ekonomiky Texas je veľmi bohatý. Ekonomika Texasu má objem 2, [...]

Ako krásne funguje trh s plynom. Začal som kúriť drevom, aby som nenarušil jeho dokonalosť

16.03.2023

No, vás by netešila súčasná situácia s plynom. Ako sme ju brilantne vyriešil. Pravidlom trhu, hlavne kapitalistického voľného trhu, vždy doteraz bolo: pri prevahe ponuky cena klesala, ak bola ponuka nízka, cena stúpala. Ale moderný kapitalizmus v čele s USA to vylepšil, aby to fungovalo ešte efektívnejšie (to len neprajníci tvrdia, že pre [...]

Hrozí Slovensku ruský útok ? Je cieľom Ruska obsadiť Ukrajinu a ďalšie krajiny?

24.02.2023

Hovorí sa o tom najmä v súvislosti so vzlietnutím našich útočných stíhačiek proti ruskej armáde, krok, na ktorý sa zatiaľ neodvážila ani jedna krajina NATO, pretože by sa to mohlo považovať za právo na odvetný úder na letiská. Nuž a toto ohrozenie zakladá možnosť občanom, hlavne obyvateľom Sliaču, Zvolena, Banskej Bystrice podať hromadnú žalobu na [...]

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 164163x
Priemerná čítanosť článkov: 5661x

Autor blogu

Kategórie