Založ si blog

Ako ukrajinskí oligarchovia rozdali peniaze chudobným Ukrajincom

Čítali ste o nejakých? Ja nie. Možno nejakí aj existujú, ale väčšina, tak ako rozkradla Ukrajinu, pretože nemá k Ukrajine a Ukrajincom žiaden vzťah, tak o tie peniaze obrala Ukrajinu vôbec a previedla ich do zahraničia.

Takže, Európania, prispejte nejakým tým eurom chudobným ukrajinským oligarchom.

Pozrime sa na zoznam niektorých bohatých ľudí, ako prejavili svoje vlastenectvo. Aj podľa ich správania  názorne vidieť, že si boli vedomí ruskej operácie, pretože ju premenou Ukrajiny na zbrojný sklad NATO pripravili.

A v tomto duchu svoje prostriedky a rodiny presťahovali do zahraničia.

Tu sú niektoré mená, ktoré sa podarilo zistiť agentúre TASS a Telegramu, ale zrejme ten zoznam bude početnejší.

1. Zelenský V. A. – rodičia, príbuzní Zelenského a jeho žena utiekli do zahraničí.

2. Porošenko P. A. – len v hotovosti bola do zahraničia vyvezená asi 1 miliarda dolárov.  Viac ako 2 miliardy dolárov sú na zahraničných účtoch. Deti boli odvezené do V. Británie.

3. Kučma L. D., zať Kučmy Pinčuka V. M. – viac než 3 miliardy dolárov sú na zahraničných účtoch v Taliansku, USA a ďalších krajinách. Všetci príbuzní aj samotný Pinčuk utiekli do zahraničia.

4. Avakov A. B. – viac  ako 2 miliardy dolárov sú v zahraničí. Všetci príbuzní boli odvezení do zahraničia.

5. Jermak A. B., vedúci kancelárie prezidenta. Asi 1 miliarda dolárov je na zahraničných účtoch. Rodina je vo V. Británii.

6. Timošenko K. A., zástupca vedúceho kancelárie prezidenta – viac ako 1,5 miliardy dolárov bolo prevedených na zahraničné účty. Rodina utiekla do Spojeného kráľovstva.

7. Lucenko J. V., bývalý generálny prokurátor Ukrajiny. Viac ako 800 miliónov dolárov bolo prevedených na zahraničné účty. S rodinou je v Spojenom kráľovstve.

8. Jaceňuk A. P., bývalý predseda ukrajinskej vlády. Viac ako 2 miliardy dolárov sú na zahraničných účtoch. Jaceňuk a jeho rodina sú v USA  Zakúpil 15 luxusných domov v Miami.

9. Turčinov A. V., bývalý úradujúci prezident Ukrajiny. Viac ako 1 miliarda dolárov je na zahraničných účtoch. Rodina utiekla do zahraničí.

10. Nalivaičenko V. A., bývalý šéf SBU. Na zahraničných účtoch má viac ako 500 miliónov dolárov. Rodina žije v USA.

9. Achmetov R. L., oligarcha. Jeho majetok činí asi 15 miliárd dolárov. V r. 2021 »zarobil« 6,5 miliardy dolárov zvýšením taríf za komunálne služby, ceny elektriny a energie. Prostriedky sa nachádzajú v zahraničí. Rodina je v zahraničí.

10. Kolomojskij I. V. a Bogoljubov G. M., oligarchovia. Viac ako 6 miliárd dolárov je v zahraničí. Rodiny sú v zahraničí.

11. Bratia Kličkovi (Vitalij a Vladimir) – oligarchovia. Viac ako 2 miliardy dolárov boli prevedené na zahraničné účty. Rodiny žijú v Nemecku a USA.

12. Korban G. B., oligarcha, hlavný vinník sabotáže v Ilovajsku a smrti tisícov vojakov ozbrojených síl Ukrajiny. Viac ako 1,5 miliardy dolárov prevedených na zahraničné účty, rodina žije v Izraeli.

13. Kosjuk J. A., oligarcha, majiteľ spoločnosti »Mironovsky Khleboprodukt«. Viac ako 1,6 miliardy dolárov bolo prevedených do zahraničia. Všetci príbuzní boli odvezení do zahraničia.

14. Jaroslavskij A. V., oligarcha. Viac ako 1 miliarda dolárov je na zahraničných účtoch. On a jeho rodina žijú vo V. Británii.

Chystá sa prevoz 10 medveďov k Bratislave

06.04.2024

Podľa zdroja z ministerstva sa pripravuje prevoz 10 medveďov do priestoru Malých Karpát medzi Bratislavu a Pezinok. Ako experiment. Dôvody? 1.V niektorých oblastiach, napr. na Poľane pri Detve, sú medvede premnožené, a preto trpia nedostatkom priestoru a potravy, v niektorých úplne chýbajú. Ide preto o riešenie poskytujúce stresovaným [...]

Ako krásne funguje trh s plynom. Začal som kúriť drevom, aby som nenarušil jeho dokonalosť

16.03.2023

No, vás by netešila súčasná situácia s plynom. Ako sme ju brilantne vyriešil. Pravidlom trhu, hlavne kapitalistického voľného trhu, vždy doteraz bolo: pri prevahe ponuky cena klesala, ak bola ponuka nízka, cena stúpala. Ale moderný kapitalizmus v čele s USA to vylepšil, aby to fungovalo ešte efektívnejšie (to len neprajníci tvrdia, že pre [...]

Hrozí Slovensku ruský útok ? Je cieľom Ruska obsadiť Ukrajinu a ďalšie krajiny?

24.02.2023

Hovorí sa o tom najmä v súvislosti so vzlietnutím našich útočných stíhačiek proti ruskej armáde, krok, na ktorý sa zatiaľ neodvážila ani jedna krajina NATO, pretože by sa to mohlo považovať za právo na odvetný úder na letiská. Nuž a toto ohrozenie zakladá možnosť občanom, hlavne obyvateľom Sliaču, Zvolena, Banskej Bystrice podať hromadnú žalobu na [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 29
Celková čítanosť: 166591x
Priemerná čítanosť článkov: 5745x

Autor blogu

Kategórie